Goed nieuws!

Net als onze reisburo's hebben we ook onze website een moderne uistraling gegeven.

Je kunt zelf kiezen welke website je graag wilt bezoeken:

Oude website Nieuwe website →
TIP: op onze nieuwe website kan je ook makkelijk zoeken en boeken in ons aanbod van zonvakanties.
Weer en Klimaat « Reisburo de Wit

Weer en Klimaat

image

Ghana heeft een tropisch klimaat met dagelijkse temperaturen tussen de 25º C en 35º C. In de soms dicht begroeide kuststroken kan het vochtig zijn, maar daar is altijd de zeewind die voor een beetje verfrissing zorgt. Naar het noorden toe, waar het landschap meer open is en de invloed van de Sahara zich laat voelen, wordt het droger en warmer.

In het noorden is het regenseizoen van april tot oktober. In het zuiden van april tot juni en in september en oktober. In de praktijk betekent dit, dat om de één of twee dagen meestal tegen de avond een flinke plensbui van één of twee uur valt, waarna het leven weer zijn gang herneemt. In het droge seizoen, van december tot maart waait de harmattan wind vanuit de Sahara over het land. Hierdoor hangt er continu een soort ‘zandmist’ in de lucht.  Dit prachtige land is eigenlijk het hele jaar toegankelijk.

Delen:
Uw reisadviseur
Debbie van der Putten image Mijn naam is Debbie Heldens - van der Putten en ik ben sinds 2013 werkzaam bij Reisburo de Wit. Ik ben begonnen als stagiaire bij ons filiaal in Gemert en daarna meteen parttime in dienst gebleven. Na mijn zwangerschapsverlof