Goed nieuws!

Net als onze reisburo's hebben we ook onze website een moderne uistraling gegeven.

Je kunt zelf kiezen welke website je graag wilt bezoeken:

Oude website Nieuwe website →
TIP: op onze nieuwe website kan je ook makkelijk zoeken en boeken in ons aanbod van zonvakanties.
Algemeen « Reisburo de Wit

Algemeen

image

Malawi, een land dat rijk is aan cultuur, nationale parken en een zeer vriendelijke bevolking.
Het land is gelegen in Afrika en is een zeer prettige vakantiebestemming. U kunt hier heerlijk genieten van de cultuur, natuur en avontuur!

De actieve bezoeker kan een wandeling maken door de bergen, een berg beklimmen met een hoogte van 3000 meter, watersporten of duiken en snorkelen! Ook is het mogelijk om een safari te maken door de nationale parken, waarbij u o.a. olifanten, antilopen, nijlpaarden en zebra’s zult tegenkomen!

U kunt natuurlijk ook gaan genieten van de cultuur, het traditioneel dansen is zeker een aanrader! De dansers hebben belletjes om de voeten en polsen om extra kracht bij te zetten in de muziek. De stamoudsten vertellen de rituelen en verhalen door aan de jongere generatie. Sommige stammen hebben maskers.Via deze maskers krijgt de jeugd uitleg over de normen en waarden en wat wel en niet mag.

Delen:
Uw reisadviseur
Anke Manders image Mijn naam is Anke Manders, 33 jaar en ik ben sinds november samen met Jerinde filiaalmanager van Reisburo de Wit in Gemert. Na mijn studie Toerisme en Recreatie ben ik direct aan het werk gegaan en dan nu ook ca 12.5 jaar werkzaam