Vakantiebestemmingen

image

Mbabane
De hoofdstad is Mbabane, gelegen aan de Mbabane rivier en de Polinjane rivier. Als u toch in Mbabane bent neem dan een bezoek aan de markt! U kunt hier voor een redelijke prijs kralenwerk, houtwerk, stenen beeldjes en vlechtwerk kopen. Wat ook een aanrader is om een kijkje te nemen bij de Sibebe Rock, dat is namelijk de grootste graniet rots ter wereld! Vanaf de top van deze rots heeft u een prachtig uitzicht over de Pine Valley.

Lobamba
De meeste bezienswaardigheden in Swaziland bevinden zich rondom de plaats Lobamba in de Ezulwini Vallei. Hier vindt u monumenten, musea, cultuur en handwerken. Koning Mswati III woont ook in deze vallei op een groot landgoed. Elk jaar in augustus, tijdens de traditionele Umhlanga Dans, krijgt hij de kans om een vrouw te kiezen voor zijn steeds toenemende aantal echtgenoten. Het is zeker de moeite waard om hier een kijkje te nemen!

Delen:
Uw reisadviseur
Debbie van der Putten image Mijn naam is Debbie Heldens - van der Putten en ik ben sinds 2013 werkzaam bij Reisburo de Wit. Ik ben begonnen als stagiaire bij ons filiaal in Gemert en daarna meteen parttime in dienst gebleven. Na mijn zwangerschapsverlof