Algemeen

image

Bhutan is een traditioneel land dat gelegen is in Azië en grenst aan India, China en het Himalaya gebergte. Hoge bergtoppen, prachtige valleien en veel tempels, dat is Bhutan.Het is misschien goed om te weten dat Bhutan een rookvrij land is. Roken is geheel verboden in het openbaar. Wanneer u een sigaret rookt of verkoopt, kunt u een zware straf krijgen.

Bhutan is gelegen in de Himalaya en is nog niet zo heel lang geleden door toeristen ontdekt. Het wordt wel het langst bewaarde geheim van de wereld genoemd. Ook voor de vakantieganger die van actieve reizen houden heeft dit land veel te bieden, je kunt er schitterend wandelen, mountainbiken, paardrijden of raften over de wilde rivieren en door de diepe bergdalen.

Om de bestemming bijzonder te houden laat de regering van Bhutan maar een beperkt aan toeristen toe, waardoor er geen massatoerisme is. Hierdoor is het toegankelijk voor de luxe vakantieganger die in de watten gelegd willen worden.

Delen:
Uw reisadviseur
Michelle de Wit image Leuk dat u een kijkje bij mij komt nemen! Graag stel ik mijzelf aan u voor. Mijn naam is Michelle de Wit en ik ben manager van Reisburo de Wit.

Mij zult u niet zo snel op het reisburo zien verschijnen, want ik houd