Algemeen

image

Bhutan is een traditioneel land dat gelegen is in Azië en grenst aan India, China en het Himalaya gebergte. Hoge bergtoppen, prachtige valleien en veel tempels, dat is Bhutan.Het is misschien goed om te weten dat Bhutan een rookvrij land is. Roken is geheel verboden in het openbaar. Wanneer u een sigaret rookt of verkoopt, kunt u een zware straf krijgen.

Bhutan is gelegen in de Himalaya en is nog niet zo heel lang geleden door toeristen ontdekt. Het wordt wel het langst bewaarde geheim van de wereld genoemd. Ook voor de vakantieganger die van actieve reizen houden heeft dit land veel te bieden, je kunt er schitterend wandelen, mountainbiken, paardrijden of raften over de wilde rivieren en door de diepe bergdalen.

Om de bestemming bijzonder te houden laat de regering van Bhutan maar een beperkt aan toeristen toe, waardoor er geen massatoerisme is. Hierdoor is het toegankelijk voor de luxe vakantieganger die in de watten gelegd willen worden.

Delen:
Uw reisadviseur
Inge Ooms image Hallo, mijn naam is Inge Ooms. Ik ben momenteel 30 jaar oud en woon in Oss. Ik werk sinds november 2017 bij Best of Travel.

Al tijdens mijn beide studies heb ik het reizen ontdekt en al vele mooi plekjes mogen bezoeken.