Algemeen

image

Israël is het land van woestijn en besneeuwde bergtoppen, maar ook van het diepste punt op aarde namelijk de Dode Zee, en de groene hoogvlakte Golan. In Israël vind je vele religieuze heiligdommen zoals het jodendom, christendom en de islam. Breng een bezoek aan een van de Bijbelse plaatsen of wereldberoemde musea, straatjes met oude ambachten en moderne badplaatsen aan de turkooisblauwe Middellandse Zee.

Israël ligt in het Midden-Oosten, op de kruising van drie continenten namelijk Europa, Azië en Afrika. Ondanks dat Israël een klein land is, heeft Israël een heel gevarieerd landschap. In het noorden ziet het groen van de bossen, heuvels en dalen, terwijl het zuiden van Israël vooral woestijn is. Toeristen kunnen hier hun hart ophalen voor zowel een groepsrondreis als Fly & drives, strandvakanties, Combinatiereizen of misschien wel stedenreizen. En wat dacht u van duiken? In Eilat kunt u goed duiken in de Rode zee, hier vindt u een van de mooiste koraalriffen en de meest fantastische vissen. Israël heeft het allemaal.

Delen:
Image gallery
Uw reisadviseur
Ad de Wit image Hallo, ik ben Ad de Wit. Ik ben de eigenaar van Travelcenter de Wit in Veghel, Reisburo de Wit in Heesch, Rosmalen en Gemert en Krooder Reizen in Uden.

Wij hebben een leuk en vooral ook gedreven team van reisspecialisten