Goed nieuws!

Net als onze reisburo's hebben we ook onze website een moderne uistraling gegeven.

Je kunt zelf kiezen welke website je graag wilt bezoeken:

Oude website Nieuwe website →
TIP: op onze nieuwe website kan je ook makkelijk zoeken en boeken in ons aanbod van zonvakanties.
Algemeen « Reisburo de Wit

Algemeen

image

Mexico is een indrukwekkend land met een revolutionaire geschiedenis, spierwitte Caribische stranden, palmbomen en sfeervolle badplaatsen. Maar ook de Maya cultuur met indrukwekkende opgravingen en goed bewaard gebleven tempels zijn een hoogtepunt voor velen tijdens een reis door dit bijzondere land. Er zijn tal van bezienswaardigheden, de natuur is schitterend en de wegen zijn zeer goed.

Mexico ligt in het zuidelijke deel van Noord-Amerika en is de poort naar Midden-Amerika. De grenzen worden gevormd door de Amerikaanse staten California, Arizona, New Mexico en Texas in het noorden; de Atlantische Oceaan in het oosten, Belize en Guatemala in het zuiden en de Grote Oceaan in het westen. Mexico is ongeveer 47 maal zo groot als Nederland en heeft een totale kustlijn van 9900 km lang.

Van moeras tot woestijn, van hagelwitte stranden aan helderblauwe oceanen tot ondoordringbaar tropisch oerwoud; Mexico met haar vele klimaatzones heeft het allemaal.

Delen:
Uw reisadviseur
Nicky Coppens image Hallo, mijn naam is Nicky Coppens.

In 2009 ben ik begonnen als stagiaire bij Reisburo de Wit in Gemert. Tijdens mijn opleiding toerisme en recreatie en tijdens mijn stage heb ik veel geleerd. Mijn tweede stage heb