Goed nieuws!

Net als onze reisburo's hebben we ook onze website een moderne uistraling gegeven.

Je kunt zelf kiezen welke website je graag wilt bezoeken:

Oude website Nieuwe website →
TIP: op onze nieuwe website kan je ook makkelijk zoeken en boeken in ons aanbod van zonvakanties.
Weer en klimaat « Reisburo de Wit

Weer en klimaat

Het grote voordeel van Guatemala is dat het het gehele jaar goed te bereizen is. De temperaturen blijven redelijk constant. Guatemala kent wel een droog en een nat seizoen. Het droge seizoen valt van eind oktober tot eind april. Het is er dan lekker warm. Het natte seizoen (regenseizoen) is van begin mei tot eind oktober. Tijdens deze regenperiode kan er in de namiddag een flinke regenbui vallen, daarna schijnt de zon weer. Dit regenseizoen geldt niet voor alle delen van Guatemala.

In de hooglanden is het overdag in de zon lekker warm maar zodra de zon ondergaat en het avond wordt kan het erg fris worden.

 

De regenwouden zijn tropisch, vochtig en warm. Hier liggen de temperaturen tussen de 32 en 38 graden. Van februari tot mei is hier het droge seizoen.

Delen:
Uw reisadviseur
Ingrid van den Boomen image Mijn naam is Ingrid van den Boomen en ik werk sinds januari 2008 bij Krooder Reizen in Uden.

Naast het verkopen van vele mooie bestemmingen in de wereld, houd ik me ook bezig met marathonreizen over de hele wereld.